Proace Electric

Helelektrisk varebil med rekkevidde inntil 314 km*

Kjøpspris fra:
424 900,-

PROACE-familien får et elektrisk medlem

TOYOTA PROACE ELECTRIC vil gjøre hverdagen mye enklere for organisasjoner og enkeltpersoner som er avhengig av å fortsatt kunne bruke nyttekjøretøyet sitt i bykjernen og urbane strøk, eller for de som ønsker lavere driftskostnader. Den er gunstig både med tanke på tilgjengelighet og fleksibilitet, men også når det gjelder avgifter og selvfølgelig har den tilnærmet ikke-eksisterende drivstoffutgifter.

Utstyrsnivå

PROACE Electric vil komme i medium og lang karosserilengde samt tre utstyrsnivåer; Basic, Comfort og Comfort Plus. Lasterommet strekker seg fra 5,3m³ for medium og 6,1 m³ for den lange versjonen.

Spesifikasjoner

Basic grad vil tilsvare den eksisterende PROACE-modellen med spesifikasjoner som blant annet; DAB+ radio og 3 seter med Smart Cargo. Comfort vil i tillegg ha 2-sone automatisk klimaanlegg, elektrisk justerbare sidespeil og tåkelys. I tillegg vil den også ha Aux-in, USB-porter, lagringsboks under setet/verktøykit, parkeringssystem med 360-grader visning av ryggekamera med blindsonevarsling, parkeringssensor foran og bak, og mye mer.

Modellen på Comfort grad vil også ha skinnratt, smarttelefon tilkobling via Apple Carplay®/Android Auto™ og navigasjon. Utvendig vil den ha fargepakke på støtfangere og dørhåndtak, nøkkelfri låsing og et 7" autodisplay med sentralt montert berøringsskjerm.

Kjøreegenskaper

Den elektriske utgaven har en elektrisk parkeringsbrems og en 6-meters ladekabel. Den vil også leveres med en kontroll hvor man kan velge mellom Park/Revers/Nøytral/Drive/Regenerativ bremsing som erstatning for den konvensjonelle girspaken. Du vil også finne en bryter for å velge mellom Eco, Normal og Eco-Drive kjøremodus.

Inne i førerhuset vil du finne førerinstrumenter som viser hastighet og kraftforbruk. Der vil du også finne indikasjoner for batteriets ladestatus og klimaanleggets ytelse, samt et TFT-multiinformasjonsdisplay.

Spørsmål i forbindelse med kjøp av ny bil?

Lurer du på noe når det gjelder kjøp av ny bil? Da håper vi at du tar kontakt med oss, slik at en av våre dyktige selgere kan besvare deg. 

Proace Electric har en rekkevidde på inntil 314 km*

Proace Electric har følgende utstyrsgrader:

Comfort

Pris fra

561 040,-

Månedspris fra

2 990,-

 • 16" stålfelg med heldekkende kapsel
 • Xenon hovedlys med LED
 • 2 sone automatisk klimaanlegg
 • Cruisekontroll
 • Tåkelys foran uten svingfunksjon
 • Elektriske vinduer med auto funksjon
 • 7" audio skjerm med DAB+ radio, Android auto og Apple carplay speiling av telefon som gir enkel tilgang til navigasjon via speiling av telefon applikasjoner
 • Comfort skillevegg i plast som bygger 11 cm ekstra bakover med smart cargo luke
 • Elektrisk håndbrems
 • Varmeseter og varme i speil
 • ABS
 • ESC (stabilitetskontroll)
 • HAC (bakkestarthjelp)
 • 4 kollisjonsputer, front og side
 • Dedikert EV display i kombinasjonsmeter
 • Smart Cargo pakke - skillevegg med luke og fleksibel seteløsning som bidrar til mobilt kontor.Førersete har armlene, høydejustering og korsryggstøtte
 • Lakkerte fangere og krom dørhåndtak
 • Smart inngang og startsystem, leveres med 2 nøkler
 • Fabrikk navigasjon som bistår deg via interessepunktmeny til nærmeste lademulighet og veileder deg rett dit
 • Leveres MED 12mm gulv, taktrekk og led lampe
 • Glass i skyvedører
 • Reservehjul
 • Emergency Call
 • ​Ryggekamera 180 grader sikt bakover
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • ​Blindsonevarsling med varsling i utvendige speil
Comfort Fleet

Har i tillegg til Comfort:

Pris fra

553 200,-

 • Pre crash pakke (Autobrems funksjon, Filskift varsler, Skiltgjenkjenning, Auto fjernlys)*
 • * Comfort fleet har ikke fabrikk navigasjon som standard

*Comfort Fleet: Leveres uten fabrikk navigasjon

Eksteriør

Interiør

Prøvekjør Proace Electric 

Ønsker du å vite hvordan det er å sitte bak rattet i denne bilen, hvordan setene kjennes, se interiøret på nært hold, oppleve kjøreegenskapene, - eller rett og slett bare få følelsen av om dette er bilen for deg? Da bør du ta den med på en prøvetur!

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Relax gjelder også brukte Toyota, selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos Toyota tidligere.

Toyota Relax garanti innvilges inntil 185.000 km og gjelder i 1 år/15.000 km.

Mer om garantier
Toyota Relax

Rekkevidde og kapasitet

Inne i førerhuset vil du finne førerinstrumenter som viser hastighet og kraftforbruk. Der vil du også finne indikasjoner for batteriets ladestatus og klimaanleggets ytelse, samt et TFT-multiinformasjonsdisplay.

WLTP range ved 75kWh
Lasteplass

*Rekkevidden er estimert basert på «WLTP kombinert» testkjøring.

Lasteplass nok til alle slags behov

Med to lengder og karosserityper,dekker bilen de fleste behov.

I tillegg er bilen utstyrt med Smart Cargo som innebærer at skilleveggen er utstyrt med en luke som gir deg mulighet til å transportere ekstra lang cargo.

Effekt

Proace Electric har en batteripakke av litium-ion typen, som vil levere 75 kWt. Den vil ha inntil 314 km rekkevidde (WLTP)*. Maksimal ytelse er 136 hk, med maksimalt dreiemoment på 260 Nm. Toppfarten er elektronisk begrenset til 130 km/t.

Batteriene er godt plassert i varerommet, under gulvet – noe som innebærer at plassforholdene opprettholdes slik man kjenner det fra den vanlige PROACE. Tyngdepunktet senkes, noe som forbedrer kjøreegenskap og stabilitet.

*Avhengig av kjøreforhold

Det er enkelt å lade

Proace Electric er tilrettelagt for ulike lademuligheter. Oppkobling mot hurtigladere, eller via kabel som følger bilen til veggboks eller stikkontakt. Ladekontaktene er skjult under et deksel på forskjermen. En statusindikator vil lyse for å vise stand-by, lading, lading ferdig eller en feilvarsling.

Dersom du benytter en 100 kW offentlig ladestasjon vil det ta deg ca 45 minutter for å lade opp et 75 kWt batteri til 80%. Bilene vil også ha en ombordlader som vil yte opptil 11 kWt. Denne er optimalisert for å sikre riktig ladefart fra veggboks eller stikkontakt. Den vil også hjelpe til med å bevare batteriets levetid.

* Ladetidene er avhengige av lokale forhold

Kombinasjonsinstrument og TFT-skjerm

I bilen finner du et kombinasjonsinstrumentet som viser informasjon om elforbruk underveis og batterikapasietet.

Batteristyringssystemer

Praktiske tilkoblingsmuligheter som holder deg informert, slik at du har kontroll og er på farten hver eneste dag.

Program for lading og forvarming av kupéen

Sørg for av bilen er klar til å ta deg i mot ved å velge foretrukne ladetider og oppvarming av kupéen før arbeidsdagen begynner.

Oversikt over ladestasjoner

Se alle tilgjengelige ladestasjoner på monitoren på dashbordet, legg til steder underveis og se hvor ladestasjonene ligger.

Sjekk av autonom rekkevidde

Denne funksjonen viser gjeldende rekkevidde basert på batterinivået sammen med ladestasjoner i området.

Display for batteribruk

Du kan forbedre kjørestilen din med en visuell guide som viser hvor mye batterienergi du bruker og gjenvinner under kjøring.

Ønsker du tilbud på Proace Electric? 

Vi er behjelpelige med å finne den rette bilmodellen for deg. Kontakt oss for å motta et uforpliktende tilbud. Du hører raskt fra oss.

Tekniske spesifikasjoner

Eksteriør

Eksteriørbilde: Høyre
Eksteriørbilde: Bak
Eksteriørbilde: Foran

Interiørbilde: Foran
Interiørbilde: Bak

*Vi bruker alltid «WLTP kombinert» rekkevidde på våre elbiler. Dette er det beste estimatet på hva en faktisk vil oppleve ved normal bruk i snitt over et år. Ved lave temperaturer, motorvei- og bakkekjøring vil en også oppleve negative avvik fra «WLTP Kombinert». «WLTP Urban/bykjøring» rekkevidde, er et annet målemetode som ville gitt et vesentlig høyere rekkeviddetall, men dette er en rekkevidde som kun er mulig å oppnå ved lave hastigheter, ingen last, ingen bakkekjøring og +15 grader i lufta. Kontakt oss for mer informasjon. Eksempel på typiske avvik fra «WLTP kombinert»: Ved vinterkjøring og variert middels fart (30-80km/t): = opptil 20-30% reduksjon i rekkevidde Ved vinterkjøring og motorveikjøring (100km/t+): = opptil 30-40% reduksjon i rekkevidde Ved sommerkjøring, lav fart, ingen last og ingen bratte bakker = opptil 15-20 % økning i rekkevidde Alle elbiler vil oppleve varierende grad av avvik, og overstående er eksempler. På de mest utsatte dagene vil hurtiglading langs veien være en løsning som mange kan benytte.